MAC | Studio Sculpt Event


Op 24 en 25 oktober vond er bij de MAC Store in Hasselt het Studio Sculpt Event plaats. Ik had nog nooit een make-up sessie bij MAC gedaan en besloot om dit eens samen met mijn zus te doen.


De bedoeling van dit event was om het gevoel te krijgen hoe het er backstage bij modeshows aan toe gaat. Make-up artist Michael vroeg eerst was we juist wilden. Aangezien ik last heb van donkere kringen onder mijn ogen wou ik graag weten hoe ik deze het beste kon verbergen. Hij testte enkele creme-achtige concealers uit maar doordat ik toch wel een droge huid heb onder mijn ogen zijn deze niet geschikt voor mij. De Mineralize Concealer NW20 bleek dan wel weer de perfecte match te zijn. Hij gebruikte als laatste de Prep + Prime Highlighter in Bright Forecast en weg donkere kringen.


Als laatste deed hij nog een touch-up van mijn make-up. Het grappige is dat Michael vroeg of ik wimperextentions had maar nee hoor, ik heb van nature zo'n lange wimpers.Het restultaat na enkele uren. Je ziet nog steeds bijna niets meer van mijn donkere kringen.

Nadien kregen we nog een manicure en werden onze nagels gelakt. Ik ging voor een babyroze met glitter. Daphne voor een kaki-achtig kleurtje met daarover een cameleonachtige topcoat.
Het event kostte € 35,00 en dat bedrag kan je nadien omruilen in producten. Ik kocht enkele van de producten die Michael gebruikt had voor mijn look.


Hebben jullie al eens een make-upsessie bij MAC gedaan?

Reacties

  1. Ik laat me niet graag opmaken door iemand anders (neveneffectje van zelf mua te zijn) dus nee, heb dit nog nooit gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten