FOTD | Personeelsfeest


Vrijdag had ik personeelsfeest en voor een feest mag de make-up iets heftiger. Ik ging voor een Charlotte Tilbury Look:

Eerst en vooral breng ik Instablur van The Body Shop aan als primer. Ik gebruik de MAC Select Cover-up in NW 30 om de donkere kringen onder mijn ogen te verbergen. Daarna breng ik met een kwast de Bourjois 123 Perfect CC Cream aan over mijn hele gezicht. Beetje afpoederen met de MAC Mineralize Skinfinish Natural in Medium.

Als basis om mijn oogmake-up langer te behouden breng ik een laagje MAC Paint Pot in Painterly aan op mijn oogleden. Omdat de make-up wat heftiger mag gebruik ik voor mijn ogen het Charlotte Tilbury Luxury Palette The Dolce Vita. Op mijn onderste waterlijn breng ik een lijntje aan met de Rimmel Scandaleyes Waterproof Kohl Kajal in Nude. Vervolgens krul ik mijn wimpers en breng ik 2 laagjes Charlotte Tilbury Full Fat Lashes Mascara aan.

Om af te werken breng ik Hourglass Ambient Lightning Powder in Dim Light aan op enkele plaatsen op mijn gezicht voor een extra glow en Hourglass Ambient Lightning Blush in Dim Infusuin op mijn wangen.


Als laatste breng ik de Chanel Rouge Coco Shine Lipstick in Confident aan op mijn lippen.Reacties

Een reactie posten