Lush | Raspberry Blower Bubble Blower


Vandaag laat ik jullie een nieuwe bubble bar van Lush zien. Eentje waarmee je bellen kan blazen: de Raspberry Blower Bubble Blower. Hier was er eentje heel blij mee en kon niet wachten tot hij deze eens mocht uitproberen. Benieuwd? Lees dan snel verder.


Raspberry Blower Bubble Blower is een frambooskleurige bubble bar op een stokje die niet alleen veel schuim geeft en het water prachtig roze kleurt maar ook eentje waarmee je bellen blazen. Hoe origineel is dit?

De Bubble Blower bevat grapefruitolie dat verkwikkend en reinigend werkt. Etherische amandelolie heeft kalmerende en verzachtende effecten op de huid. Bergamotolie is opwekkend en zorgt voor een gevoel van welzijn.

Ingrediënten:

Natrium Carbonaat, Natrium Laureth Sulfaat, Natrium Coco Sulfaat, Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Laurylbetaïne, Parfum, Grapefruitolie (Citrus paradisi), Bergamotolie (Citrus aurantium bergamia), Etherische Amandelolie, Alpha-isomethyl-ionone, *Citral, *Limonene, *Linalool, Kleurstof 45410:1, Kleurstof 45410 (CI 45410), Kleurstof 17200 (* komt van nature voor in etherische olie)

Hoe te gebruiken?
Ga met de Raspberry Blower door je badwater tot je voldoende schuim hebt. Daarna kan je ermee bellen blazen. Na gebruik moet je de bubble bar op een koele, droge plaats bewaren tot je deze weer wil gebruiken.



    

De bubble bar ruikt heel zoet en naar frambozen volgens mijn zoontje. Hij vond het heel fijn dat deze niet alleen schuimt maar dat je er ook bellen mee kan blazen. Ook deze bubble bar kan je meerdere keren gebruiken. Het water krijgt een prachtige frambozenkleur. Ik heb de bubble bar op een zeepbakje gelegd zodat deze kan drogen tot de volgende keer dat we deze willen gebruiken. Hopelijk blijft deze bubble blower in de collectie zitten want deze zou ik zeker nog opnieuw aanschaffen.

De Raspberry Blower Bubble Blower kost € 8,50.

Gaan jullie vaak shoppen bij Lush?

Reacties

  1. Hé, wat een toffe bubble bar zeg! Ik had hem nog niet gezien. Ook leuk voor de kindjes inderdaad. Bedankt voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze hebben onlangs een heleboel bubble bars uitgebracht en dat is er eentje van. Denk dat Lara deze ook wel leuk zal vinden.

      Verwijderen

Een reactie posten