Op # Februari


De kortste maand van het jaar is ook weer bijna voorbij. Ten opzichte van andere maanden heb ik deze maand heb ik niet zoveel producten opgebruikt. Kijken jullie mee wat er in mijn beautytrash zit en of ik de producten opnieuw zou aanschaffen of niet?


Gezichtsverzorging:


RainPharma Amazing Oil Cleanser
De Amazing Oil Cleanser is een natuurlijk product op oliebasis dat alle onzuiverheden, zoals waterproof make-up, overtollige talg en verontreinigende stoffen gemakkelijk verwijdert. Een heel fijn product om te gebruiken. Mijn huid voelde erna heel schoon aan.

Vichy Laboratoires Liftactiv Collagen Specialist
Een hele fijne crème om te gebruiken. Gemakkelijk open te smeren en trekt snel in zonder te plakken. Mijn huid voelde goed aan gedurende de periode dat ik de crème gebruikt heb. Ik heb geen last gehad van onzuiverheden.

La Roche-Posay Hyalu B5 Ampullen
Deze ampullen heb ik gedurende 7 dagen gebruikt als aanvulling op mijn verzorgingsroutine. Je brengt het 2 maal per dag aan. Het serum voelde heel fijn aan op het huid. Alleen vond ik de ampullen een heel gedoe en heb mij eens serieus gesneden bij het breken van één van de ampullen. Het voelde ook heel plakkerig aan. Gelukkig verdween dat eens het product aangebracht was op het gezicht.

Maskers:


Action Snail Essence Face Sheet Mask
Een budgetvriendelijk gezichtsmasker verrijkt met slakkenslijmfiltraat dat de huis zacht en stralend maakt. Het masker voelde heel verfrissend aan. Mijn huid voelde erna heel zacht aan.

Dreamwork Shrek Not My Gumdrop Buttons Blueberry Cream Mask
Een crèmig masker met een heerlijke geur. Het masker was gemakkelijk aan te brengen en te verdelen over het gezicht. Mijn huid voelde erna heel zacht en gehydrateerd aan. Ik kocht dit masker bij Primark.

Action Face Sheet Mask Honey Extract
Een vocht inbrengend en verzorgend gezichtsmasker met propolis, honing extract, vitamine E, hyaluronzuur en groene thee extract. Het masker voelde heel verfrissend en aangenaam aan op de huid.

Esfolio Collagen Essence Mask Sheet
Een gezichtsmasker dat zich richt op de ruwe en vermoeide huid. Het zorgt ervoor dat de huid goed gehydrateerd is en activeert de stofwisseling waardoor die een natuurlijke gloed krijgt. Het masker bevatte veel serum waardoor mijn huid goed gehydrateerd werd.

The Mask Dr. Super Hydrating Bio Cellulose Face Sheet Mask
Een hydraterend gezichtsmasker dat goed aanvoelt op de huid. Het is dikker dan een normaal gezichtsmasker. Mijn huid voelde erna heel zacht en gehydrateerd aan. Ik zou dit zeker opnieuw aanschaffen.

The Mask Dr. Purifying Bamboo Charcoal Face Sheet Mask
Dit masker richt zich op het reinigen en hydrateren van de huid. Het voelde verfrissend en aangenaam aan op het gezicht. Mijn huid voelde erna heel goed aan.

The Mask Dr. Firming & Plumping Collagen Plant Based Face Sheet Mask
Dit masker zorgt ervoor dat je huid weer glad en zacht aanvoelt en dat deed het wel. Natuurlijk kan je huid niet helemaal glad zijn na 1 keer een masker te gebruiken. Ik vond het alvast een heel goed masker en zou het zeker nog opnieuw kopen.

PS… Superblends Nourish & Shine Nourishing Hair Treatment Mask
Een voedend haarmasker met kokosnootolie dat het haar helpt te hydrateren en ontwarren. Mijn haar voelde erna heel zacht aan. Ik vond het een heel fijn masker om te gebruiken.

Bad/doucheproducten:


Hema Bath Infusion
Theezakjes voor in bad. Het was de eerste keer dat ik dit zag en vond het dan ook leuk om eens uit te proberen. Deze badkruidenzakjes met kersenbloesemextract zou een frisse bloemengeur met tonen van roze peper en suikerspin hebben maar jammer genoeg vond ik dat de zakjes weinig geur hadden.

Treaclemoon Winter Berry Magic Scented Bath Salts
Dit badzout ruikt heerlijk naar bessen en geeft veel schuim wanneer je het hele zakje in bad doet.

Treaclemoon Christmas Dreams Scented Bath Salts
Het badzout heft de geur van vanilla, granaatappel en vijg. De geur doet helemaal aan de winter denken. Ook dit badzout zorgt voor veel schuim in bad.

Lush Heart Beat ‘21
Een roze bathbomb met gouden hartjes uit de Valentijnscollectie. Het water wordt roze met glitters en de hartjes bevatten cacaoboter die de huid verzorgen. Mijn huid voelde erna heel zacht aan en hing vol met kleine glittertjes. Jammer dat ik er maar eentje gekocht heb.

PS… Body Buff Scrub

Een bodyscrub waarvan de verpakking en de geur deed denken aan de producten van Sol de Janeiro. De scrub maakte mijn huid heel zacht. Wanneer ik nog eens bij Primark ben ga ik nog een potje meebrengen, als ze het dan nog verkopen.

Hebben jullie de voorbije maand veel producten opgebruikt?

Reacties

  1. Oh, je hebt weer heerlijke maskertjes gebruikt. Het masker met slakkenslijmfiltraat ligt hier ook klaar om te testen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat zijn heel wat producten als je het zo neerzet. Ik verbruik ook wel wat maar hoeveel geen idee?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik vind het echt knap, jij gebruikt meer producten in een maand dan ik in een jaar :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Denk dat dat vooral komt omdat ik een beautyblogger ben en veel producten uittest.

      Verwijderen
  4. Wat heb je lekker veel maskertjes opgemaakt! De ampullen van La Roche-Posay lijken me fijn, wel jammer dat het openen zo'n gedoe is.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Vooral dat haarmasker spreekt me erg aan. Ik houd van maskers die het haar echt zacht maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een hoop maskers heb je gebruikt. Zelf enorm fan van scrubs.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik moet echt ook weer hoog nodig een masker gebruiken. Op een of andere manier vergeet ik het steeds

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Grappig dat je dit zo bijhoudt! Je brengt me trouwens wel op een idee om weer eens een paar maskers te gaan kopen, ik merk toch wel dat mijn gezicht wat meer verzorging nodig heeft.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. k heb zoveel dat ik - naar mijn gevoel - nooit iets echt opmaak 😊. Ik doe er heel lang mee of ik geef het tussentijds weg aan schoonmoeder of beste vriendin. Ik gebruik alles hygiënisch met spateltjes dus ze zijn oprecht heel blij met alles wat hun kant op komt. Sheetmasks gaan natuurlijk wel op, maar die vergeet ik dan weer te bewaren.
    Ik heb dat ook met ampullen! Op de een of andere manier aarzel ik soms te lang en dan gaat het fout met breken (ook weleens wat hele ieniemienie glasdeeltjes in de substantie gehad, wat natuurlijk heel link is met aanbrengen op de huid). Rory Blokzijl (Facebook)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten