Kruidvat | Q10 + Vitamine C Gezichtsverzorging


Dagelijks je huid goed verzorgen is heel belangrijk. Zelf gebruik ik elke dag een dag- en nachtcrème en een oogcrème. Een tijdje geleden ben ik enkele producten uit de Q10 + Vitamine C Gezichtsverzorgingslijn van Kruidvat gaan gebruiken. Benieuwd of deze budgetproducten de moeite waard zijn? Lees dan snel verder. 


De Q10 + Vitamine C Gezichtsverzorging geeft de vermoeide huid een energieboost en beschermt de huid tegen vroegtijdige huidveroudering. De unieke combinatie van natuurlijke Q10, vitamine C en een mineralencomplex bevordert het herstellend vermogen van de huid. Q10 is stof die door het lichaam zelf aangemaakt wordt en onmisbaar is voor de energieproductie in de huidcellen. De werking hiervan wordt ondersteund door het mineralencomplex. Vitamine C heeft een krachtige antioxidant werking en bevordert de aanmaak van collageen. Je huid gaat er weer glad, stevig, fris en energiek uitzien. Deze lijn richt zich vooral op vrouwen tussen 30 en 40 jaar en daar val ik net nog tussen. 

Dagcrème Q10 + Vitamine C 

De Q 10 + Vitamine C dagcrème helpt rimpels te bestrijden en zorgt ervoor dat je huid er weer soepel en stralend uit gaat zien. De crème met SPF 15 beschermt je huid ook tegen schadelijke stralingen van de zon en geeft het de vermoeide huid nieuwe energie. 


De dagcrème heeft een romige textuur die gemakkelijk uitsmeert en snel intrekt. Het product plakt niet. Hierdoor kan je er snel je make-up over aanbrengen als je wil.

Hoe te gebruiken?
Je brengt de crème elke ochtend aan op een gereinigde huid, maar niet rondom de ogen.

Q10 + Vitamine C Nachtcrème 

De nachtcrème sluit aan bij de dagcrème en gaat ondersteunt het natuurlijke regeneratieproces van de huid gedurende de nacht voor een energieke, gladde en frisse huid. 

De Q10 + Vitamine C Nachtcrème is heeft een dunnere structuur dan de dagcrème en voelt wat vettiger aan wat wel mag voor een nachtcrème. Ook deze is gemakkelijk uit te smeren en trekt snel in en ondanks dat deze vettiger aanvoelt plakt het product niet.

Hoe te gebruiken?
Breng deze crème elke avond aan op een gereinigde huid.

Q10 + Vitamine C Oogcrème 

De Kruidvat Q10 + Vitamine C Oogcrème geeft de vermoeide huid opnieuw energie en helpt de huid te beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering. De crème zorgt voor een gladdere, frisse en energieke huid. 


Ik gebruik elke ochtend en avond een oogcrème omdat ik onder mijn ogen nogal last kan hebben van een droge huid. De crème is dun van structuur en je hebt slechts een klein beetje nodig. De huid onder mijn ogen voelt heel gehydrateerd aan en van droge plekjes is helemaal geen spraken.

Hoe te gebruiken?
Masseer elke ochtend en avond een klein beetje van de oogcrème rondom je ogen van buiten naar binnen. Vermijd hierbij contact met je ogen.


Ik gebruik deze drie producten al een hele tijd in combinatie met elkaar en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben. Mijn huid voelt goed aan en ziet er ook goed uit. Gedurende de periode dat ik de producten gebruikt heb heb ik geen last ondervonden van onzuiverheden en dergelijke. De crèmes trekken snel in en plakken niet. Je kan er gemakkelijk en snel je make-up over aanbrengen. Iets wat ik toch heel belangrijk vind. Of ze echt rimpels verminderen weet ik niet aangezien ik hier gelukkige nog geen last van heb. Ik ben helemaal fan van deze budget producten en kan ze zeker aanraden.

De producten uit deze lijn zijn dermatologisch getest.

De Dag- en Nachtcrème kosten € 3,99 voor 50 ml. De Oogcrème kost € 3,49 voor voor 15 ml.

Hebben jullie deze gezichtsverzorgingslijn van Kruidvat al eens getest? Welke producten gebruiken jullie om je gezicht te verzorgen?

Reacties

  1. fijn om te lezen: goed hoeft dur niet idioot duur te zijn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik probeer mezelf aan te leren om dag en nacht crème te gebruiken, maar ik vergeet het zo vaak. Fijn dat deze met Q10 een goedkoop alternatief is.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dagcrème is bij mij geen probleem maar een nachtcrème durf ik wel eens te vergeten

      Verwijderen
  3. Dat klinkt goed, zou deze lijn ook geschikt zijn voor de gevoelige huid

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Klinkt goed! Ook wel fijn dat ze niet plakken!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dankjewel voor je uitgebreide review. Zelf kies ik liever voor biologische cosmetica.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nee nooit geprobeerd eigenlijk, wel lekker budgetvriendelijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Deze producten klinken heel goed. Fijn dat ze niet plakken. Momenteel gebruik ik een dag- en nachtcrème met Q10 van NIVEA. Deze van Kruidvat zijn wel een stuk goedkoper!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Moet je zeker ook eens proberen Vanessa. dan kan je vergelijken

      Verwijderen
  8. Wat fijn dat deze budget proef producten zo goed voor je werken. Ik ga ze eens uitproberen

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten