Goed Gevoel x RainPharma Magic Beauty Adventure

 

De laatste jaren brengt Goed Gevoel magazine een box uit in samenwerking met het Belgische RainPharma. Voor een meerprijs van 22 euro krijg je bij het magazine een box met 10 natuurlijke huidverzorgingsproducten ter waarde van 132 euro. Vorig jaar was de box razendsnel uitverkocht dus ik stond al vroeg in de boekhandel om een exemplaar te kunnen scoren. Snel zijn was dus de boodschap. Benieuwd wat er allemaal in deze luxe box zit? Kijk dan snel verder. 





Stay Golden (20 ml) 


Stay Golden is een corrigerende lotion die zorgt voor een egale, zonnige en uitgeruste teint. Het product werkt in op de kleur van je huid en zorgt voor een zomerse gloed zodat je ook zonder make-up er stralend uitziet. Deze lotion helpt ook roodheid te verminderen en oppervlakkige pigmentvlekken of ouderdomsvlekken te vervagen zodat je huid rustig en egaler wordt. 

Charcoal Detox Foot Scrub (20 ml) 


De Charcoal Detox Foot Scrub zorgt ervoor dat je zijdezachte voeten krijgt die ook nog eens heerlijk ruiken. Scrub tweemaal per week of dagelijks in de douche of tijdens een voetbadje om eelt en ongewenste geurtjes te verwijderen. 

Revitalizing Foot Bath Oil (60 ml) 


Na het scrubben kan je een voetbadje doen met de Revitalizing Foot Bath Oil om je voeten extra te verwennen. De voetbadolie bevat mentholkristallen die je voeten volledig ontgeuren en verfrissen. Cosmetische zuren weken eelt en de plantaardige oliën houden je voeten soepel en zacht. 

Fabulous Day & Night (20 ml) 


De Fabulous Day & Night Moist is een dag- en nachtverzorging die je huid een mooi, gezond en zacht effect geeft. Deze plantaardige crème bevat natuurlijke extracten die een hydraterende werking heeft en je huid de hele dag soepel houdt. 

Amazing Oil Cleanser (20 ml) 


De Amazing Oil Cleanser is een puur natuurlijk product op oliebasis dat alle onzuiverheden, zoals waterproof make-up, overtollige talg en verontreinigende stoffen gemakkelijk verwijdert. Je mag deze zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruiken. 

Balming Face Polish (20 ml) 


De Balming Face Polish stimuleert de doorbloeding in je gelaat en haalt alle onzuiverheden weg. Je huid wordt diep gereinigd en voelt zacht aan. Dit dankzij allerlei natuurlijke ingrediënten zoals gladmakende en verzachtende oliën uit wortelen, abrikozen, amandelen, avocado’s, druiven, jojoba en argan die je huid verzorgen. Gember om de doorbloeding te stimuleren. Een unieke, functionele mix van zuivere essentiële oliën uit salie, ceder, ylang ylang, lavendel en sinaasappel zorgt dan weer voor een heerlijk kruidige geur. 

Broccoli Seed Mask (20 ml) 


Het Charming Broccoli Seed Mask is een innovatief masker gemaakt van broccolizaad dat je zowel voor de huid als voor het haar mag gebruiken. Het masker doet je haar weer glanzen, heeft een anti-frizz effect en werkt verzachtend op de hoofdhuid. Daarnaast zuivert, verzacht en voedt dit masker de huid. 

Hand & Body Lotion Classic (60 ml) 


Deze plantaardige hand- & bodylotion voedt je huid en helpt haar natuurlijke balans te herstellen dankzij een mix van planten, vruchten, noten en zaden. De Calming Botanical Touchgeur is een zachte kruidenachtige geur met oa. essentiële oliën van lavendel, pompelmoes en sandelhout. 

Eucalyptus Skin Wash (60 ml) 


De Eucalyptus Skin Wash is een douchegel zonder zeep of detergenten die de huid schoon maakt zonder haar uit te drogen en is ook nog eens verfrissend en verkoelend. De volledig plantaardige, bio-afbreekbare formule bevat uitsluitend ingrediënten van natuurlijke en plantaardige oorsprong. Verse blaadjes en twijgen van de eucalyptusboom zorgen voor de intense geur welke verfrissend en verkoelend werkt. 

Elementary Toning Mist (30 ml) 




De Elementary Toning Mist is een mist met rozenwater dat je aanbrengt na het reinigen van je huid en voordat je je dag- of nachtcrème aanbrengt. Rozenwater tonifieert en ontspant de huid. Komkommer houdt je poriën schoon en verkoelt. Smeerwortel heeft wondhelende en verzachtende eigenschappen. Gefermenteerde maïs waakt over de vochtbalans. 



Deze box is echt een aanrader voor wie met het werk wil kennismaken. Ik ben blij dat ik er eentje heb kunnen bemachtigen want mijn dichtstbijzijnde boekhandel had maar 2 exemplaren gekregen. 

Voor de box betaal je € 22 euro extra en heeft een waarde van € 132. Wil je nog eentje bemachtigen dan zal je snel moeten zijn.

Kennen jullie het Belgische merk Rainpharma? Naar welk product zijn jullie benieuwd?

Reacties

  1. Wat een toffe inhoud en de prijs is ook echt verrassend laag ten opzichte van wat je krijgt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige box! De inhoud ziet er veelbelovend uit 😊

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, wat een mooi doosje en wat prachtig gevuld ook! Echt heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mieke | Miek's Mind25 september 2020 om 12:15

    Ik ken het merk niet en het zou ook niet iets zijn wat ik zelf zou kopen. Maar ja, ieder zijn ding!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nee, ik ken het merk niet maar de doos ziet er erg mooi en compleet uit

    BeantwoordenVerwijderen
  6. IK herinner me vroeger de 'goed gevoel' doos nog, maar wat is deze zoveel mooier dan vroeger geworden. Knap!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. nee is heel interessant ook om zo kennis te maken met het merk

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten