Eucerin | Sun Protection SPF50+ Sensitive Protect Kids Sun Spray


De huid van kinderen is heel gevoelig en het is dan ook heel belangrijk om ze goed in te smeren tijdens het zonnen. Rui mocht de Sun Protection SPF50+ Sensitive Protect Kids Sun Spray van Eucerin uittesten en vandaag vertel ik jullie hier wat meer over. 

De Sun Protection SPF50+ Sensitive Protect Kids Sun Spray is een zonnecrème voor kinderen dat speciaal ontwikkeld is om gevoelige huid te verzachten en te beschermen tegen zonnebrand en langdurige schade door de zon.

De Advanced Spectral Technology van Eucerin biedt een zeer hoge bescherming tegen UVA/UVB-stralen en HEVIS-licht. De zonnebescherming voor kinderen bevat ook Glycyrrhetinezuur, dat het eigen DNA-herstelmechanisme van de huid ondersteunt.

De zonnecrème bevat de 'Anti-Stain After Wash'-technologie van Eucerin. Dit is een baanbrekende innovatie waarvan bewezen is dat het de intensiteit van vlekken van zonnecrème op kleding na het wassen helpt verminderen. Gebruik hiervoor de voorwasinstelling op uw machine of spoel bevlekte stoffen af ​​in koud water zonder wasmiddel.

Ingrediënten:
Aqua, homosalate, glycerin, alcohol denat., butyl methoxydibenzoylmethane, ethylhexyl salicylate, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, ethylhexyl triazone, dibutyl adipate, Copernicia cerifera cera, phenylbenzimidazole sulfonic acid, VP/ hexadecene copolymer, glycyrrhetinic acid, glycyrrhiza inflata root extract, sucrose polystearate, sodium stearoyl glutamate, hydrogenated polyisobutene, microcrystalline cellulose, cellulose gum, xanthan gum, acrylates/ C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, tetrasodium iminodisuccinate, sodium hydroxide, sodium chloride, trisodium EDTA, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol

Hoe te gebruiken?
De flacon goed schudden voor gebruik. Je breng de zonnecrème royaal aan voor het zonnen en daarna breng je het regelmatig opnieuw aan, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen zodat de bescherming tegen de zon blijft behouden. 


De spray is heel handig in gebruik. Dankzij deze sprayvorm kan je het product gemakkelijk doseren en zorgt ervoor dat het goed over het lichaam verdeeld wordt. De crème heeft een lichte structuur en smeert goed uit. Het product trekt snel in en plakt niet. De huid voelt na het smeren ook heel zacht aan. De zonnecrème heeft een aangename geur wat ook leuk is voor kinderen.

Dit product is klinisch en dermatologisch getest en geschikt voor de gevoelige kinderhuid, ook voor huidjes met atopische dermatitis.

De Sun Protection SPF50+ Sensitive Protect Kids Sun Spray bevat 300 ml en kost ongeveer € 15,00.

Welke zonnebescherming gebruiken jullie voor jullie kinderen?

Reacties

Een reactie posten