Vichy | Minéral 89


Vandaag laat ik jullie een product zien dat ik al een hele tijd wil uitproberen: de Minéral 89 van Vichy. Deze dagelijkse booster zorgt ervoor dat je huid sterker wordt en er weer stralend uit gaat zien. Benieuwd hoe deze bevallen is? Lees dan snel verder. 

Minéral 89 bevat een unieke combinatie van een hoge concentratie (89%) van het mineraliserend thermaal water van Vichy en hyaluronzuur van natuurlijke oorsprong. Dit product verbetert de huidbarrière om de huid dag na dag sterker te maken tegen agressieve invloeden zoals vervuiling, stress en vermoeidheid. De huid wordt elke dag gehydrateerd, veerkrachtiger en gaat meer stralen. Kortom het krijgt dagelijks een “boost”.

Deze booster is ontwikkeld met slechts 11 ingrediënten die de huid verzorgen: Aqua / Water, Peg/Ppg/Polybutylene Glycol-8/5/3 Glycerin, Glycerin, Butylene Glycol, Methyl Gluceth-20, Carbomer, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Biosaccharide Gum-1. 


Hoe te gebruiken?
Je brengt 2 pompjes van de Minéral 89 aan na het reinigen van je huid. Je gebruikt dit product na het reinigen van je huid en voor het aanbrengen van je serum en/of gezichtscrème. 


Minéral 89 is verpakt is een prachtig glazen flesje. Het ziet er ook heel luxueus uit. Het pompje is heel gemakkelijk in gebruik en zorgt er ook voor dat je goed het product kan gebruiken. Er wordt aangeraden om 2 pompjes te gebruiken en daar heb je zeker genoeg product mee voor je hele gezicht.

Het product heeft een doorzichtige, waterachtige textuur. Het voelt aangenaam aan op de huid en trekt snel in. Sinds ik dit product ben beginnen gebruiken voelt mijn huid heel goed aan. Het voelt zacht aan en ziet er ook gezonder uit. Ik heb geen onzuiverheden of andere huidirritaties ondervonden. Ondanks dat ik normaal gezien ’s ochtends enkel een oog- en dagcrème gebruik vind ik deze extra stap zeker een toevoeging. Omdat je maar 2 pompjes per keer nodig hebt doe je heel lang met een flacon. Ik gebruik het intussen al enkele weken en er lijkt amper product uit de flacon. Ik heb heel tevreden over de Minéral 89 en kan het zeker aanraden als je op zoek bent naar een extra boost voor je huid.

De Minéral 89 is geschikt voor alle huidtypes en bevat geen parfum, alcohol, parabenen, conserveringsmiddelen, kleurstoffen en minerale olie.

De flacon bevat 50 ml en kost rond de € 16,00.

Hebben jullie Minéral 89 al eens gebruikt? Welke producten gebruiken jullie ’s ochtends?
 

Reacties

  1. Wat goed dat je huid hier sterker van wordt. Dat is altijd mooi meegenomen lijkt me.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat klinkt goed, ik zou het graag proberen, maar vaak reageert mijn huid niet goed op dit soort producten

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb het nog niet geprobeerd en kende het ook niet. Maar ik ken mijzelf en ik vergeet dit op den duur te gebruiken

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ken het merk goed maar ik heb nog steeds geen producten geprobeerd. Belangrijk dat het geen parfum, alcohol, parabenen, conserveringsmiddelen, kleurstoffen en minerale olie bevat!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Vicky bevalt mij altijd wel goed

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten