Glamglow | Poutmud Fizzy Lip Exfoliating Treatment

 

Met het koude weer van de laatste weken kunnen mijn lippen wat extra verzorging gebruiken. Tijdens het shoppen kwam ik de Poutmud Fizzy Lip Exfoliating Treatment van Glamglow tegen en besloot deze eens uit te proberen.




Poutmud exfolieert, egaliseert, hydrateert en is een primer die je vollere lippen geeft en dit dankzij de “triple plumping” botanische actieve ingrediënten

Ingrediënten:
- Het Dual-Exfoliation Complex bestaat uit Caribisch rietsuiker, Hawaiiaans zeezout en poeder van de hibiscusbloem. Deze zorgen voor de exfoliëring van meerdere lagen van een droog uitziende huid.
- De Tropische Fruitmix bestaat uit zoete amandelolie, guave, cherimoya, carambola, lychee en mangistan tropisch fruit. Hiervan krijg je natuurlijke, hernieuwde, zachte lippen. 
- TEAOXI bestaat uit Marokkaans muntblad, wat je lippen verzacht, kalmeert en rijk is aan vitaminen voor frisse, kissable lippen.






Hoe te gebruiken?
Op je lippen aanbrengen en 5 tot 10 seconden inmasseren. Daarna zachtjes inmasseren met water om zo het bruisende te activeren. Afspoelen met warm water. Er wordt aangeraden om dit 2 à 3 keer per week te doen.

Het Treatment doet mij denken aan de lipscrubs van Lush. 



Het product steekt in een zilveren balletje. Het potje staat leuk te blinken op mijn bureau. 

De Poutmud Fizzy Lip Exfoliating Treatment kost € 24,90 en je kan deze hier kopen. 

Wat denken jullie van dit product?



*Dit artikel bevat affiliate links

Reacties

  1. Wat een mooie foto's maak je, dit product trekt mij na het lezen van je review wel aan om te kopen. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als het zo aan de lipscrubs van Lush doet denken, blijf ik daar wel lekker bij. Die zijn iets betaalbaarder, ook. Binnenkort de stick van HEMA eens proberen, die is wat handiger in gebruik dan zo'n potje. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw! Die verpakking alleen al is super!
    xx
    Sophia
    www.sophiagetfit.com

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten