Netflix | Favoriete series op dit moment

 

Sinds vorig jaar hebben wij Netflix en wanneer ik aan een serie begin die mij bevalt wil ik deze zo snel mogelijk uitzien. Na één aflevering weet ik of het iets voor mij is en dan wil ik weten hoe het verhaal verder gaat. Vandaag laat ik jullie enkele series zien die ik aan het bekijken ben of al uitgekeken heb.

GirlBoss

Deze serie is gebaseerd op de bestseller van Sophia Amoruso en haar mode-imperium Nasty Gal. Zij gaat op zoek naar unieke stukken kleding om ze dan online te verkopen, wat een succes blijkt te zijn. Jammer genoeg is er maar 1 seizoen met 13 episodes van gemaakt. Ik heb dat seizoen op een dag uitgekeken. Oeps. 



Bron: Netflix
Gossip Girl

Gossip Girl is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van schrijfster Cecily von Ziegesar. Het gaat over een groep 16- en 17-jarigen die opgroeien in de bovenklasse van New York. Van Gossip Girl had ik al enkele afleveringen gezien om tv maar wou de hele reeks eens van in het begin herbekijken en dat heb ik intussen gedaan. Alleen al de beelden van New York is één van de dingen waarom ik naar deze serie kijk.



Bron: Netflix
The Good Wife

The Good Wife richt zich op Alicia Florrick en haar gezin. Echtgenoot Peter Florrick is een voormalige officier van justitie en verblijft in de gevangenis vanwege een openbaar seks- en corruptieschandaal. Alicia keert terug in de advocatuur om haar twee kinderen te kunnen onderhouden. Alicia Florrick is een briljante advocate maar faalt op het gebied van intermenselijke omgang en opvoeding van haar kinderen. In de loop van de serie ontdekt Alicia dat de geschiedenis van haar echtgenoot zowel voor- als nadelen met zich meebrengt in haar dagelijkse leven. In elke aflevering behandelt de serie een of meer juridische vraagstukken. Daarnaast speelt op de achtergrond de politiek een belangrijke rol. Momenteel zijn er 7 seizoenen en ik heb de reeks tot nu volledig uitgekeken.



Bron: Netflix
Grace and Frankie

Grace and Frankie gaat over twee oudere dames die de hele tijd overhoop liggen tot hun echtgenoten de scheiding aanvragen omdat ze verliefd zijn op elkaar. De mannen trouwen kort daarna en de vrouwen kunnen enkel op elkaar steunen. Ik vind het een hele grappige serie en volgens mij gebeuren er zoveel dingen die wij op hun leeftijd gaan herkennen. 



Bron: Netflix
Kijken jullie Netflix? Welke series kunnen jullie nog aanraden?

Reacties

  1. Grace and Frankie, zo'n topserie! Wat is Frankie toch een geweldige vrouw, haha. Wij hebben laatst Maniac uitgekeken. Ik weet niet of dat jouw ding is, maar wij vonden het super. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gossip Girl !!
    Ik kijk ook naar Once upon a time en Reign

    - xx @daisyvandrsslr

    BeantwoordenVerwijderen
  3. The Good Wife lijkt wel iets voor mij. Ik kijk vooral spannende (misdaad) series. Momenteel kijk ik naar het tweede seizoen van Ozark. X

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten