Jowaé | Hydrating Water Mist

 

Op de Oona Beauty Day maakte ik kennis met het nieuwe merk Jowaé. Dit is een jong, hip, natuurlijk merk verkrijgbaar bij de apotheek.

Jowaé is geïnspireerd op het Koreaanse woord ‘harmonie’. Dit gamma is ontstaan uit de essentiële behoefte om het vitale evenwicht van de huid, dat verstoord wordt door dagelijkse irriterende factoren, te herstellen. 



De Hydrating Water Mist hydrateert, verfrist en zorgt ervoor dat je huid weer in balans komt. Je teint gaat weer stralen en is helder en fris. Het bevat antioxiderende Lumifenolen en sakurabloesemwater. Plantaardige glycerine zorgt voor een intense hydratatie. Dit water verfrist de huid met plantaardig water met jasmijn en cederhout.


Ingrediënten:
Water, propanediol, pentylene glycol, polysorbate 20, nitrogen, glycerin, parfum/ fragrance, Cetrimonium bromide, sucrose laurate, Sempervivum tectorum extract, citric acid, alcohol, sodium benzoate, Prunus serrulata flower extract, sodium hydroxide.

De Water Mist verstuif je op 20 cm van je gelaat. Je kan deze zowel ’s morgens als ’s avonds gebruiken na het verwijderen van je make-up of gewoon tijdens de dag om te hydrateren en te verfrissen.

Wat mij meteen aantrok tot het merk op de Beauty Day was de mooie verpakkingen. De Water mist zit in een witte spuitbus met groene dop. Op de bus staat een tekening van de sakurabloem.

Tijdens de hitte van de voorbije maanden kon ik dit product heel goed gebruiken. Het voelde fris en aangenaam aan op de huid. De Mist heeft een zachte bloemengeur. Mijn huid voelde goed en gehydrateerd aan. Ik ben benieuwd naar de andere producten van dit nieuwe merk.

Deze Mist is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige huid.

De Hydrating Water Mist kost ongeveer € 9,00 en is te koop bij de apotheek.

Gebruiken jullie een hydraterende mist?

Reacties

  1. Ziet er me een goed product uit! Lijkt me de 9 euro waard!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 9 euro voor een mist spray is echt een mooie prijs. Ik kon deze nog niet en verkoop het ook niet zelf in de apotheek.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er interessant uit, ik had meestal ook een mist spray vlakbij toen het zo warm was, maar die was echter veel duurder :(

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het is idd ideaal met die warmte om zoiets bij je te hebben.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten