Tata Harper | Tata's Daily Essentials



Ik wou al een hele tijd eens de producten van Tata Harper uittesten en toen ik het pakketje met Tata's Daily Essentials zag staan op Cult Beauty besloot ik het te bestellen.

De missie van Tata Harper is heel eenvoudig: producten maken die zowel luxe als effectief zijn, zonder het gebruik van synthetische chemicaliën. De producten worden geproduceerd in kleine oplagen in hun laboratoria in Vermont en worden gemaakt met de beste ingrediënten en met de nieuwste huidverzorgingstechnologie.



Tata's Daily Essentials bevat de Regenerating Cleanser, het Resurfacing Mask, de Hydrating Floral Essence, het Rejuvenating Serum, de Reparative Moisturizer, de Restorative Eye Crème en het Replenishing Nutrient Complex. Dit zijn allemaal travelsizes van haar bekroond de producten. Deze routine richt zich op zichtbare tekenen van veroudering, je huid gaat er jonger, gezonder en stralender uitzien.

De verzorgingsroutine:

Regenerating Cleanser (15 ml)
Het stappenlan begint met de Regenerating Cleanser. Deze cleanser dient om de huid te exfoliëren voor een zacht, glad gevoel. De cleanser bevat abrikozenzaad poeder die ervoor zorgt dat de huid weer zacht aanvoelt en er stralend uitziet. Hierna breng je het Hydrating Floral Essence aan.

Hydrating Floral Essence (15 ml)
De essence breng je aan over het hele gezicht en hals. Dankzij het Biocompatibel hyaluronzuur gaat je huid er gehydrateerd uitzien en zorgt er ook voor dat de andere producten beter opgenomen worden. Hierna gebruik je het Rejuvenating Serum.

Rejuvenating Serum (10 ml)
Dit serum breng je met cirkelvormige bewegingen aan wanneer je huid nog vochtig aanvoelt van de essence. Rozenbottezaad olie helpt om de huid rond de ogen te verbeteren. Hierna ga je de Restorative Eye Crème gebruiken.

Restorative Eye Crème (1 ml)
Masseer de crème in cirkelvormige bewegingen in de huid rond de ogen. Boekweit wax en Arnica helpen om de huid onder de ogen er minder vermoeid uit te laten zien. Breng daarna de Reparative Moisturizer aan.

Reparative Moisturizer (10 ml)
Inmasseren voor een langdurige hydratatie. Menyanthes Trifoliata (waterdrieblad) helpt het uiterlijk van de huid te versterken voor een steviger uitziend voorkomen. Hierna kan je het Replenishing Nutrient Complex aanbrengen voor een extra behandeling.

Replenishing Nutrient Complex (3 ml)
Aanbrengen over het hele gezicht en hals om fijne lijntjes en rimpels aan te pakken. Jojoba en Bernagie oliën zorgen voor voedingsstoffen en vetzuren om de huid te hydrateren en verzachten. Breng hierna eenmaal per week het Resurfacing Mask aan.

Resurfacing Mask (7.5 ml)
Breng eenmaal per week een gelijkmatige laag van bèta-hydroxy-aangedreven Resurfacing Mask aan om de huid schoon te maken en 15 minuten te laten intrekken ​​om poriën te minimaliseren en de textuur te verbeteren voor een stralende huid. Wilgenschors en Moerasspirea zorgen voor een natuurlijke bèta-hydroxyzuur om de dode huid van het oppervlak af te weren en een stralende teint te bevorderen.

De producten van Tata Harper hebben me aangenaam verrast. Al na enkele dagen voelde mijn huid zacht en gehydrateerd aan. Vooral de Regenerating Cleanser vind ik heel goed. Dankzij de kleine stukjes abrikozenzaad voelt mijn huid schoon aan. Ik moet wel zeggen dat ik niet zo fan ben van de geur van sommige producten. 

De producten zijn geschikt voor alle huidtypes.

Deze set is vrij van gifstoffen, vulstoffen, kunstmatige kleuren, kunstmatige geurstoffen, alle synthetische chemicaliën en genetisch gemodificeerde organismen.

Tata's Daily Essentials kost £64.00.

Kenden jullie dit merk al?

Reacties

  1. Wat een mooie producten! Dit merk kende ik nog niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ziet dit er prachtig aan qua producten! Ken het ook niet maar het lijken me echt heerlijke producten in gebruik als routine!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nee, ik had er nog niet eerder van gehoord. Het lijkt me een uitgebreide lijn als ik het zo lees.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik had hier echt nog nooit eerder van gehoord. Uitstraling van producten vind ik al mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik heb er nog nooit van gehoord maar het ziet er echt goed uit vooral de Replenishing Nutrient Complex spreekt me aan

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik had er nog nooit van gehoord, maar het klinkt als fijne producten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ken dit merk zelf nog niet, maar wat zien de verpakkingen er luxe uit zeg.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De verpakkingen zijn ook allemaal in glas wat het nog luxueuzer maakt.

      Verwijderen
  8. Ik ken het merk niet, maar de pompjes lijken mij handig in gebruik

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat fijn dat deze lijn je zo goed bevalt. Ik ken het merk nog niet, maar het ziet er goed uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Kende het merk nog niet, maar spreekt me wel aan, vooral het serum voor rond de ogen! Daar heb ik zelf nogal een gevoelige huid

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik soms ook en van deze producten heb ik totaal geen irritatie of zo. Ik kan ze zeker aanraden

      Verwijderen

Een reactie posten