Sisley | Schoonheidsabonnement Januari

 


De maand januari staat in teken van versterkende verzorgingsproducten tegen de koude. Benieuwd wat er deze mand in de box zit?



Crème Réparatrice Visage (10ml)

De Crème Réparatrice is verrijkt met karitéboter en is de ideale aanvullende verzorgingscrème voor het bestrijden van schadelijke invloeden van buitenaf, omdat ze de huid op verschillende niveaus ondersteunt. De huid wordt hersteld en gehydrateerd en voelt weer comfortabel, zacht en soepel aan.

Van zodra je een trekkerig gevoel krijgt breng je de crème aan op het gezicht, de hals en het decolleté. Je kan ook gewoon de crème op de plekken aanbrengen waar de huid beschadigd is.

Masque Hydra-Flash (10ml)
Het Masque Hydra-Flash zit vol plantenextracten en etherische oliën (Rijst, Sesam, Marjolein...) die ervoor zorgt dat de vochtarme huid weer prettig aanvoelt. Daarnaast bevordert dit masker de vochtbinding in de huid. De huid voelt weer zacht aan.

Het masker breng je twee tot drie maal per week met een dikke laag aan. Na tien minuten mag je het weer verwijderen met een doekje. Niet met water afspoelen.

Confort Extrême Mains (4ml)

De Confort Extrême Mains bevat een unieke combinatie van karitéboter, zonnebloemolie, de extracten van guave en wortel en Harpagophytum die de handen kalmeren wanneer deze beschadigd zijn door de kou. Hierna zien ze er weer mooi uit en voelen ze weer zacht en soepel aan. De crème trekt snel in en legt een beschermlaagje op de huid dat niet vet of plakkerig aanvoelt. Deze crème zorgt er ook voor dat je nagels sterker worden en de nagelriemen weer soepel worden.

Crème Réparatrice Corps (8ml)

Crème Réparatrice Corps zorgt er voor dat het vocht in de opperhuid vastgehouden wordt en de huid gekalmeerd, hersteld en intensief gevoed wordt, zodat ze weer comfortabel aanvoelt. Deze crème breng je aan op het hele lichaam. 

Soir de Lune (1,4ml)

Een sensuele, intense en warme geur met een uitgesproken karakter. De warmte van de specerijen vermengt zich mooi met het bloemige en licht fruitige boeket. De scherpe, kristalheldere noten lijken te glinsteren tegen een achtergrond van hout en muskus.

Naar welk product zijn jullie benieuwd?

Reacties

  1. Confort Extrême Mains ben ik wel erg benieuwd naar

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Soir de lune en comfort extreme mains lijken me heerlijke producten om eens te proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Handig dat de producten zijn afgestemd op het koude weer! Dat vind ik slim gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ahhh, die handcreme lijkt me echt een topplan. Je hebt me op een idee gebracht :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ben heel benieuwd geworden naar dat masker! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een heerlijk pakket en helemaal nu het koud en guur buiten is! Ik ben wel benieuwd naar de handcreme. Ik kan daar in de winter echt niet zonder

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een lekker pakket! Ik ben altijd gek op handcreme😊

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk zo'n pakketje. Ik zou alles gelijk proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Soir de lune vind ik zo'n prachtige naam voor een product!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik ben wel benieuwd naar de Soir de Lune, klinkt als een lekker luchtje

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Zo ja dit pakket zou ik nodig hebben, mijn huid reageert superslecht op het weer. Bah, ik wil zomer :(

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Zo een leuke producten. Ik ben benieuwd naar de handcrème omdat mijn handen rap droog worden tijdens de koude periode.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten