Starskin | #Mask Boss Sheet Mask Challenge

 

Op mijn blog kon je al enkele reviews lezen over de maskertjes van Starskin. Toen ik zag dat ze bij Douglas een box hadden met allerlei maskertjes van dit merk wou ik die natuurlijk eens proberen. Oh ja, de box stond juist in promotie dus dat was mooi meegenomen.


Volgens de website van Douglas is het een sheet mask programma dat je samen met je gewone huidverzorgingsroutine kan doen. Het is een programma die je huid op een week doet stralen.





Wat steekt er in de box en wat is de volgorde waarin je de maskers gebruikt?

Red Carpet Ready™ Hydrating Coconut Bio-Cellulose Face Mask (30ml)

Het Red Carpet Read Hydrating Coconut Bio-Cellulose Second Skin Face Mask zorgt voor een hydratatie boost. Het is doorweekt met 30 ml skin-plumping serum en bevat gefermenteerd, vitaminerijk kokosnootsap voor een intens gehydrateerde, soepele huid.

Voordat je het masker aanbrengt moet je je huid reinigen en ervoor zorgen dat je huid droog is. Daarna verwijder je de buitenste lagen en leg je het masker op je gezicht. Laat het vervolgens 15 à 20 minuten zitten. Na gebruik hoef je je gezicht niet af te spoelen.

7-Second Morning Mask™ 7-in-1 Miracle Skin Mask Pads (10ml)

7-in-1 Miracle Skin Mask Pads zou het ultieme 7-stappen ochtendroutine terugbrengen naar één masker. Handig want ik heb geen tijd voor 7!!! stappen ’s ochtends te doen. Je kan ze ook gebruiken voor een glow boost. 

Eerst en vooral reinig je je huid en dep het droog. Haal met het pincet de maskerpad uit de verpakking. Gebruik de gestipte zijde, plaats twee vingers in het zakje en masseer de parels gedurende 7 seconden met ronddraaiende bewegingen in de huid. Draai daarna het maskerpad om en dep het overgebleven serum 7 seconden in de huid voor optimale absorptie. Je hoeft hierna je gezicht af te spoelen.

Lifting Lace™ Sculpting V-Shape Compression Lace Mask (45ml) 

Het Lifting Lace™ V-Shape Compression Lace Mask is geïnspireerd op de medische wetenschap en compressiebehandelingen en werkt zowel gezichtsdefinitie-verbeterend als verzorgend en dit dankzij natuurlijke anti-aging extracten. 

De rekbare en ademende katoenvezels zorgen er dat in combinatie met het serum het masker mooi aansluit en je een natuurlijke facelift bezorgt. Het verstevigt en herdefinieert de doffe en futloze huid en creëert een gedefinieerde V-lijn. Het masker vermindert fijne lijntjes en rimpels en verjongt de huid.

Breng de egale zijde van  het masker aan op een droge, gereinigde huid. Zorg ervoor dat het goed aanpast bij de ogen, neus en mond. Bevestig de lussen rond de oren. Na 15 minuten kan je het overblijvende serum inmasseren.

Lifting Lace™ Revamping Meltaway Lace Eye Mask (10g) 

Lifting Lace™ Revamping Meltaway Lace Eye Mask is een oogmasker met een intensieve behandeling die de delicate huid rondom de ogen transformeert, verfrist en verheldert. Het masker is doordrenkt met een slow-release gelconcentraat, verrijkt met plumping adenosine, collageen en hyaluronzuur, verhelderende Koreaanse mugwort en anti-aging groene thee, om rimpels en kraaienpootjes zichtbaar te verminderen en de vermoeide huid een boost te geven.

Verwijder de beschermende folies voordat je het gelmasker aanbrengt op een gereinigd en droge huid. Zorg er voor dat er geen luchtbubbels inzitten. Laat 20 tot 40 minuten zitten zodat de geconcentreerde gel opgenomen kan worden in de huid. Het resterend serum kan je inmasseren.

7-Second Morning Mask™ 7-in-1 Miracle Skin Mask Pads (10ml) 

Van deze pads steken er 2 exemplaren in deze box.  

Dreamkiss™ Plumping and Hydrating Bio-Cellulose Lip Mask (5ml) 

Dreamkiss™ Plumping and Hydrating Bio-Cellulose Lip Mask is een vochtinbrengend masker voor volle lippen. Het bevat natuurlijk gefermenteerde kokosmelk, die als een tweede huid aan het gezicht hecht om de huid snel en doelmatig te voeden met vitale huidverzorgingscomponenten.
Dit lipmasker is  doordrenkt met 5ml van een uiterst verzorgend serum en is ontwikkeld voor de tere huid van en rond de lippen. Je lippen worden 15 minuten intensief behandelt. Je kan deze ook als primer gebruiken voordat je je  lippenstift of lipgloss aanbrengt.

After Party™ Brightening Coconut Bio-Cellulose Face Mask (30ml) 

Het After Party Brightening Coconut Bio-Cellulose Second Skin Face Mask zorgt voor een energy boost waardoor uw huid een heldere uitstraling krijgt. Het verkoelende Bio-Cellulose Face Mask met krachtig vitamine C-complex en een herstellende kruidenmix geeft je huid weer een gezonde glow, een heldere teint en maakt je gelaat weer egaal. 

Dit masker breng je aan op een droge, gereinigde huid. Verwijder eerste de beschermlaagjes alvorens je het op je gezicht aanbrengt. Laat 15 à 20 minuten intrekken.




De #Mask Boss Masker kost normaal € 45,95 maar ik betaalde € 29,95. Dit is een koopje aangezien de maskers normaal ongeveer € 10 per stuk kosten.

Hebben jullie al eens een maskertje van Starskin getest?

Reacties

  1. Ik ken het merk ook helemáál niet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het merk ken ik helemaal niet, ik gebruik vooral in deze tijd van het jaar wel regelmatig een gezichtsmasker. Meestal van DM, een Duitse drogisterij. Dit is inderdaad niet duur als ze los al 10 euro kosten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zelf gebruik ik geen maskers. Maar nu kan ik tenminste meepraten met mijn vriendin. Zeer informatief bericht!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. In de 2de alinea gaat het al een beetje mis: je gewonde huidverzorgingsroutine staat daar...Iets in mij zegt dat dat niet: je-gezicht-wassen-als-je-toch-onder-de-douche-staat is...
    Ik heb de rest van het artikel met belangstelling gelezen: dus echt nooit geweten dat er zoveel verschillende soorten maskertjes zijn....

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lijken me heerlijke maskertjes. Fijn dat je ze goedkoper hebt kunnen scoren. Ik heb nog geen maskertje van dit merk getest.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb van dit merk nog nooit een masker getest. Ziet er wel heel erg goed uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Interessant. Ik ben wel fan van maskertjes. Vooral benieuwd naar Lifting Lace™ Sculpting V-Shape Compression Lace Mask en het oogmasker. Ik ben grote fan van de Eye Patches van Guerlain, maar ze zijn wel prijzig. Ik ga deze zeker ook eens een kans geven!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind het een mooie prijs die je er voor hebt betaald. Wat zijn die maskers normaal duur zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik heb al zoveel goeds gehoord over de Starskin maskers, maar heb nog nooit eentje geprobeerd. Geeft me wel zin om eens te testen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik heb al enkele sheetmasks gebruikt maar nog nooit eentje van StarSkin, misschien moet ik dat toch eens overwegen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heb het setje ook gevraagd voor kerst was al tijdje bekend met het merk vind de maskers onwijs mooi om te zien de verschillende soorten die erin zitten lijken me ook allemaal heerlijk. Benieuwd hoe ik het ga beleven haha

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Nog nooit geprobeerd, de prijs houdt me een beetje tegen, maar toch ben ik erg benieuwd want ik zie veel positieve reviews :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Starskin hoor ik altijd zoveel goeds over, ik heb een mask liggen die ik nog ga proberen. Deze lijken me ook fijn!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten