Oskia | Renaissance Cleansing Gel


Als er iets is waarvan ik ook een hele stock heb zijn het cleansers. Vandaag laat ik jullie een cultproduct onder de beautybloggers zien, namelijk de Renaissance Cleansing Gel van het Engelse merk Oskia.




De Renaissance Cleansing Gel is een gel-achtige cleanser die alle make-up en onzuiverheden verwijdert en de huid diep reinigt.

De rozekleurige gel komt uit de fles als een gel en door het inmasseren op je huid wordt deze een olie die smelt op je huid.




Vitamine A Palmitaat gaat de door de zon beschadigde huid en de oudere huid weer zacht maken. Vitamine C & E gaan de huid versterken en beschermen tegen vrije radicalen en milieuschade. Pompoenenzymen zuiveren de poriĆ«n en verwijderen dunne huidcellen. MSM om de huid te ontgiften en collageen te versterken. Starflower Oil, Vitamine B² en Magnesium om de elasticiteit en stevigheid te verbeteren. 

Hier nog eens alle ingrediƫnten op een rijtje:
Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Aqua, Cetearyl Olivate, Sucrose Laurate, Benzyl Alcohol, Sorbitan Olivate, Sucrose Palmitate, Parfum (Natural), Geraniol, Dimethyl Sulfone, Citronellol, Dehydroacetic Acid, Lactobacillus/Cucurbita Pepo Fruit Ferment Extract, Borago Officinalis Seed Oil, Sucrose Stearate, Linalool, Retinyl Palmitate, Ci 77491, Jojoba Esters, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate.

Je kan deze reiniger zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruiken. Zelf gebruik ik deze altijd ’s avonds. De gel zit in een fles met een handige pomp waar voldoende product uitkomt om je huid te reinigen. Ik gebruik maar 1 pompje. De fles bevat 100 ml en daarmee kan je dus lang doen. 

Mijn huid voelt zacht en schoon aan na het gebruiken van de cleanser. Ik heb een gevoelige huid en deze reiniger geeft helemaal geen irritatie aan mijn huid.

De reiniger is geschikt voor elk huidtype en is voornamelijk gericht naar mensen met een gemengde, normale, droge of doffe huid. De gel is vrij van sulfaten, parabenen, siliconen en kleurstoffen en ruikt naar rozen en kamille.

De Renaissance Cleansing Gel kost £29,50 voor 100 ml.

Welke is jullie favoriete reiniger?

Reacties

  1. Klinkt goed! Fijn dat je gevoelige huid er zo goed op reageert. Ik gebruik momenteel een reiniger van NIVEA.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. klinkt heel fijn en een prachtige kleur substantie!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt goed en fijn dat je er geen reactie op hebt. Misschien zou deze voor mij ook goed zijn gezien ik een droge en gevoelige huid heb! Ik ga eens verder op onderzoek naar dit product! Zelf gebruik ik eigenlijk altijd een ander merk, zodat mijn huid nergens aan went.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat iedereen heel erg fijn product uit dat ga ik ook een keertje testen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Klinkt heel fijn! Ik gebruik altijd garnier

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ah, deze gaat op mijn lijstje! Ik gebruik nu een reiniger van de Lidl voor een gevoelige huid, met allerlei kruidenextracten.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Momenteel gebruik ik de reiniger van Nivea. Die doet het erg fijn voor mijn huid en is gelukkig ook niet heel prijzig.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Klinkt een fijne product. Dit ken ik niet. Op dit moment gebruik van Garnier

    http://dhini.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten